Misa Ung

Misa Ung är en samlingsplats för de insatser som riktar sig till inkludering av unga och unga vuxna i åldrarna 15-25* år i syfte att minska utanförskap.

Teckand bild med diverse fantasi djjur i olika färger som ska föreställa katter, lejon och andra djur

en hashtag Misa Ung samt bild på en knoge och en tumme upp

Tel: 08- 515 161 80

E-post: [email protected]

Instagram: @ungmisa

Facebook: @ungmisa

Vår verksamhet

När du kommer till oss får du möjligheten att planera just din väg framåt tillsammans med en arbetskonsulent som kan särskilt mycket om skola och arbetsliv för unga vuxna. Till sin hjälp har våra arbetskonsulenter ett team med kompetenta personer som kan stötta när det behövs. Exempelvis om det behövs stöd från en studie & yrkesvägledare, en arbetsterapeut eller kanske en samtalsterapeut.

Hos oss  arbetar vi  individuellt med olika typer av insatser för att underlätta bryggan mellan ung och vuxen, mellan skola och arbetsliv.

Hur går vi tillväga

Tillsammans med din arbetskonsulent lägger ni upp en planering som passar dig, som känns meningsfull och självstärkande.  Det kan handla om att göra en studieplanering, att lära sig mer om arbetsmarknaden, prova på ett arbete genom praktik/referensjobb, få stöd att delta i en kurs eller fritidsaktivitet, få stöd att ha kontakt med olika myndigheter/sjukvårdsinstanser och mycket annat.

Vår personal

Vår personal har lång erfarenhet av att stötta unga vuxna och har bred kunskap om både utbildning och arbetsliv. De har också kompetens inom olika funktionsnedsättningar och andra svårigheter som kan påverka möjligheten att klara en utbildning eller förmågan att lyckas få ett arbete på egen hand.

Våra uppdragsgivare med ramavtal

KOMMUNER: Stockholms Stad, Värmdö, Nacka, Sundbyberg, Järfälla, Ekerö, Uppsala, Västerås, Helsingborg
HVB:  Bogruppen, Capaxum- Egna ben, Sida vid sida
SKOLA:  Magelungen, Tyresögymnasium, ESS-gymnasiet

Det finns möjlighet för individuella avtal och direktupphandling.

Hur kommer man till Misa Ung

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans. Då kan vi också boka tid för ett studiebesök hos oss om du vill. Det finns flera olika sätt att få stöd av Misa. Kontakta oss via mail eller telefon så ska vi hjälpa dig att hitta vägar till det stöd och de insatser som kan vara aktuellt för dig.

Om du är nyfiken att veta mer kan du alltid anmäla ditt intresse här.

Du kan chatta med oss

Vi har vår chatt via messenger och den är öppen tisdag-torsdag kl 14- 16 och torsdag kl 20-21.
m.me/ungmisa

Misa Ung i Sociala medier

Vill du hålla kontakt med oss via sociala medier så finns vi på instagram och på facebook.

Härligt när man trivs på jobbet och längtar dit! 👌🏾

Syntolk: Ett litet filmklipp där Clea säger att det är en härlig morgon att vakna till!

#misaung #ungmisa #misa #arbete #praktik #ungdom #sysselsättning
...

Vill du dela med dig av din åsikt? 🤔

▶️ OBS! Anledningen till att det är många inlägg nu är för att våran Instagram ska bli komplett och att det behövs information. Det kommer även komma mycket stories också när det är dags att presentera all personal och även mycket annat! Alltså på grund av att sidan är under uppdatering.

Syntolk: Film på en bäck med porlande ljud och en text som uppmanar deltagare att dela med sig av vad de tycker om Misa Ung! Det står att man får vara anonym.

#misaung #ungmisa #misa #arbete #praktik #ungdom #sysselsättning
...

Sluta inte försöka! Går något inte bra, testa något annat. Kämpa vidare! 🌸

Syntolk: Bild på en klippa med utsikt över Östersjön med citatet; ”du misslyckas inte förrän du slutar att försöka” som myntats av Albert Einsten.

#misaung #ungmisa #misa #arbete #praktik #ungdom #sysselsättning
...