Misa Nacka

Vill du genom din dagliga verksamhet hitta en plats i arbetslivet? Du som har ett LSS-beslut är välkommen till oss på Misa Nacka.

Kontaktuppgifter

Cylindervägen 20

131 52 Nacka

Enhetschef: Per Paulsen
Telefon: 08-515 161 42
Hitta hit: Karta
08-26 63 80[email protected]
Två personer går i en korridor och samtalar.

Tillsammans med dig lyfter vi fram dina kunskaper, resurser och starka sidor.

Vill du ha en individuell arbetsinriktad verksamhet som passar dig? Till oss kommer personer som har en diagnos inom autismspektra, (AST) eller en intellektuell funktionsnedsättning. Vi ger dig stöd att utveckla dina förmågor så att du kan delta i arbetslivet på det sätt som passar dig.

Du får först träffa dina arbetskonsulenter. Tillsammans upprättar ni en plan för att du ska kunna nå just dina mål. Många av de som kommer till oss vill pröva på att ha sin dagliga verksamhet på en arbetsplats. Utifrån dina kunskaper, erfarenheter och önskemål så hittar vi något som passar just dig och ger dig det stöd som behövs för att du ska trivas, utvecklas och må bra. Om ditt mål är att på sikt få en anställning så blir det också vårt mål.
Vi arbetar utifrån vår Trestegsmodell.

Personalen

Personalen på Misa kallas arbetskonsulenter och de har olika utbildningar och bakgrund och många olika erfarenheter från arbetslivet. Flera av oss är utbildade socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter eller pedagoger. Tillsammans har vi lång erfarenhet i hur man ger bra stöd till personer med funktionsnedsättning. Vi har också mycket goda kunskaper om arbetslivet och arbetsmarknaden.

Misa Nacka daglig verksamhet

Boka ett studiebesök hos oss!

Vill du veta mer och träffa oss, fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Så jobbar vi – du styr, vi stöttar

Supported Employment IconIcon
I vårt arbete utgår vi från metoderna Supported Employment och Individuellt stöd i arbete. Metoderna går ut på att så fort som möjligt komma ut på en arbetsplats. På arbetsplatsen får du med stöd av oss möjlighet att träna upp dina förmågor och lära dig arbetsuppgifter.

Misas arbetssätt och metoder
För dig som går i anpassad gymnasieskola IconIcon
Om du går i anpassad gymnasieskola och är intresserad av vår verksamhet kan du kontakta oss för att göra ett studiebesök eller prova på. Vi erbjuder även skräddarsydda paket till anpassade gymnasieskolor när det gäller APL. Läs mer om tjänsten "Från skola till arbetsliv"
Kompletterande aktiviteter IconIcon
Vid sidan av din individuella planering så finns också möjlighet att delta i aktiviteter och kurser som ges inne på våra olika enheter eller ute i samhället. Det finns kurser i programmering och spelutveckling i samarbete med Misa IT och konstinriktade kurser på Misa Konst och Grafik. Vi har flera återkommande aktiviteter med hälsotema såsom badminton, yoga och vattengympa men även mer socialt inriktade aktiviteter där deltagare tillsammans planerar vad man vill göra. Aktiviteter och kurser går utmärkt att kombinera med egen praktik/sysselsättning på arbetsplats och kan ses som ett komplement för att alla ska få möjlighet till en stimulerande och utvecklande vardag. Här nedan ser du vilka aktiviteter som är aktuella just nu.

Veckoschema för kompletterande aktiviteter

Tisdag
Klockan: 10.00-11.00
Vad: SET- Social emotionell träning
Var: Misa Katarina
Kontaktpersoner: Axel och Daniel
Tisdag
Klockan: 13.00
Vad: Bokcirkel
Var: Gustavsbergs bibliotek
Kontaktperson: Erik
Tisdag
Klockan: 14.00-15.00
Vad Badminton GTK
Var: Gustavsberg
Kontaktpersoner: Axel och Kristina
Onsdag
Klockan; !3.30 -14.15
Vad: Medicinsk Yoga
Var: Misa Katarina
Kontaktpersoner; Cajsa och Ulrika
Onsdag
Klockan: 13.00-15.00
Vad: Onsdagshäng
Var: Misa Nacka
Kontaktpersoner: Axel, Kristina, Marie-Therese
Torsdag
Klockan: 13.00-15.00
Vad: Öppen Torsdag
Var: Misa Katarina
Kontaktpersoner: Towe och Erik
Fredag
Klockan: 9.00-11.00
Vad: Badminton
Var: Enskede rackethall
Kontaktperson: Said
Fredag
Klockan: 13.00 - 14.30
Vad: Padel
Var: Gustavsberg
Kontaktperson: Axel

Följ oss på Instagram och se vad vi gör!

Utforska vår instagram