Misa Nacka

Vill du genom din dagliga verksamhet hitta en plats i arbetslivet? Du som har ett LSS-beslut är välkommen till oss på Misa Nacka.

Kontaktuppgifter

Cylindervägen 20

131 52 Nacka

Enhetschef: Per Paulsen
Telefon: 08-515 161 42
Hitta hit: Karta
08-26 63 80[email protected]
Två personer går i en korridor och samtalar.

Tillsammans med dig lyfter vi fram dina kunskaper, resurser och starka sidor.

Vill du ha en individuell arbetsinriktad verksamhet som passar dig? Till oss kommer personer som har en diagnos inom autismspektra, (AST) eller en intellektuell funktionsnedsättning. Vi ger dig stöd att utveckla dina förmågor så att du kan delta i arbetslivet på det sätt som passar dig.
Trädgren illustration

Kontakta oss för ett studiebesök.

Vill du veta mer och träffa oss, fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Du styr, vi stöttar!

Vad gör du hos oss? IconIcon
Till Misa Nacka kommer du för att få stöd att forma din vardag så att den passar just dig. Vid första mötet får du kontakt med dina arbetskonsulenter. Tillsammans upprättar ni en plan för att du ska kunna nå just dina mål. Många av de som kommer till oss vill pröva på att ha sin dagliga verksamhet på en arbetsplats. Utifrån dina kunskaper, erfarenheter och önskemål så hittar vi något som passar just dig och ger dig det stöd som behövs för att du ska trivas, utvecklas och må bra. Om ditt mål är att på sikt få en anställning så blir det också vårt mål.
Individuellt stöd IconIcon
Alla har olika erfarenheter och behov. Därför anpassar vi vår verksamhet så att den ska passa just dig. Vår grundinställning är att alla har rätt till en stimulerande vardag med arbetsliv, fritid och återhämtning.
Supported Employment IconIcon
I vårt arbete utgår vi från metoderna Supported Employment och Individuellt stöd i arbete. Metoderna går ut på att så fort som möjligt komma ut på en arbetsplats. På arbetsplatsen får du med stöd av oss möjlighet att träna upp dina förmågor och lära dig arbetsuppgifter.

Misas arbetssätt och metoder
Kompletterande aktiviteter IconIcon
Vid sidan av din individuella planering så finns också möjlighet att delta i aktiviteter och kurser som ges inne på våra olika enheter eller ute i samhället. Det finns kurser i programmering och spelutveckling i samarbete med Misa IT och konstinriktade kurser på Misa Konst och Grafik. Vi har flera återkommande aktiviteter med hälsotema såsom badminton, yoga och vattengympa men även mer socialt inriktade aktiviteter där deltagare tillsammans planerar vad man vill göra. Aktiviteter och kurser går utmärkt att kombinera med egen praktik/sysselsättning på arbetsplats och kan ses som ett komplement för att alla ska få möjlighet till en stimulerande och utvecklande vardag. Hör gärna av dig och fråga vad som är aktuellt just nu.

Gymnasiesärskolan IconIcon
Om du går i gymnasiesärskolan och är intresserad av vår verksamhet kan du kontakta oss för att göra ett studiebesök eller prova på. Vi erbjuder även skräddarsydda paket till gymnasiesärskolan när det gäller APL.
Misa nacka Per

Vår personal

Personalen på Misa kallas arbetskonsulenter och de har olika utbildningar och bakgrund och många olika erfarenheter från arbetslivet. Flera av oss är utbildade socionomer, beteendevetare, arbetsterapeuter eller pedagoger. Tillsammans har vi lång erfarenhet i hur man ger bra stöd till personer med funktionsnedsättning. Vi har också mycket goda kunskaper om arbetslivet och arbetsmarknaden.

Följ oss på Instagram

Utforska vår instagram