Misa Helsingborg Arbetsmarknadstjänster

Behöver du en individuell jobbcoachning för att komma tillbaka till arbetslivet? Vi ger dig ett individuellt anpassat stöd. Du kommer till oss via Arbetsförmedlingen eller din kommuns arbetsmarknadsenhet.

Kontaktuppgifter

HD Huset, Vasatorpsvägen 1 F

254 57 Helsingborg

Samordnare: Gassan Lamarso
Mobil: 076-1939029
Hitta hit: Karta
Direkt: 046 - 460 11 32[email protected]
En kvinna och en man står och pratar i en lekpark

Tillsammans lyfter vi dina kunskaper, resurser och starka sidor

Hos oss får du en egen arbetskonsulent som kommer stötta dig hela vägen. Du får individuellt anpassat stöd för att komma ut i arbetslivet. Utgångspunkten är din situation just nu, dina styrkor och intressen.

Vi har ett stort kontaktnät med företag i olika branscher som vi samarbetar med.
Kontakta oss för mer information
Bild rusta och matcha

Rusta och matcha

Du som är beviljad Rusta och matcha av Arbetsförmedlingen kan välja Misa som utförare. Vi ger dig ett individuellt stöd när du söker nytt jobb eller studier.

Våra arbetskonsulenter har lång erfarenhet av att stötta personer till arbete. Vi har också ett stort kontaktnät av arbetsgivare vi samarbetar med.

Mer om Rusta och matcha
Två personer sitter i en trappa

Vår personal

Personalen på Misa kallas arbetskonsulenter. De flesta är utbildade socionomer, arbetsterapeuter, pedagoger eller personalvetare. Alla har lång erfarenhet av att stötta personer att komma ut i arbetslivet. Vi har också god kännedom om arbetsmarknaden lokalt och ett brett kontaktnät med arbetsgivare vi samarbetar med.

Vi talar svenska, engelska, arabiska och persiska.