Se alla enheter Skriv ut text Skriv ut med bilder

Misa Uppsala

Misa Uppsala bedriver arbetsinriktad daglig verksamhet för dig med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning eller inlärningssvårigheter. Vi fokuserar på dina starka sidor och stöttar dig att använda och utveckla dem på en arbetsplats som passar dig.

Arbetsgrupp under valv i Uppsala

Karin, Sanna, Staffan, Thomas, Olof och Rafi.

Kontaktuppgifter

Gamla torget 5, 753 20 Uppsala

TEL: 018 - 12 74 30

E-POST: uppsala@misa.se

ENHETSCHEF: Thomas Thelin

E-POST: förnamn.efternamn@misa.se

Vi jobbar tillsammans

När du kommer till Misa får du en egen arbetskonsulent. Ni arbetar tillsammans med att lyfta fram dina kunskaper, resurser och starka sidor. Sen matchas du mot arbetsplatser och arbetsuppgifter som passar dig. Ni gör studiebesök på olika arbetsplatser och du kan prova att praktisera på en eller flera av dem. Om ditt mål är anställning blir det också vårt mål. Flera av dem vi arbetar med når anställning efter arbetspraktik. Andra vill ha en arbetsverksamhet eller daglig sysselsättning på en arbetsplats. Vilka mål har du? Vi hjälper dig gärna att ta reda på det.

Du styr, vi stöttar

Vi har inga ”färdiga” lösningar utan utformar vårt stöd utifrån din specifika situation, dina förutsättningar och intressen. Det här arbetssättet kallar vi för ISA, Individuellt Stöd i Arbete. Stödet kan se väldigt olika ut för olika personer. Det kan till exempel handla om att utveckla tydliga instruktioner som förenklar dina arbetsuppgifter, eller vara ett socialt stöd som hjälper dig att fungera i kontakten med arbetskamraterna. Tillsammans tar vi reda på vad just du behöver för att det ska fungera för dig på din arbetsplats.

Verkar det här intressant? Hör av dig!

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans för att du ska komma vidare i arbetslivet.

Håll dig uppdaterad om vad som händer hos oss, följ vårt Instagramkonto: @misauppsala

bakgrund