Se alla enheter Skriv ut text Skriv ut med bilder

Misa Västerås

Misa Västerås bedriver arbetsinriktad daglig verksamhet för dig med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, förvärvad hjärnskada eller inlärningssvårigheter.
Vi fokuserar på dina starka sidor och stöttar dig att använda och utveckla dem på en arbetsplats som passar dig.

Korsvirkehus med en stor fin trädörr och ovanför entré med Misa skylt

Kontaktuppgifter

Slottsgatan 6, 722 11 Västerås

TEL: 021 - 444 03 01

E-POST: vasteras@misa.se

ENHETSCHEF: Joacim Gunnarsson

E-POST: förnamn.efternamn@misa.se

Vi jobbar tillsammans

När du kommer till Misa får du en egen arbetskonsulent. Ni arbetar tillsammans med att lyfta fram dina kunskaper, resurser och starka sidor. Sen matchas du mot arbetsplatser och arbetsuppgifter som passar dig. Ni gör studiebesök på olika arbetsplatser och du kan prova att praktisera på en eller flera av dem. Om ditt mål är anställning blir det också vårt mål. Flera av dem vi arbetar med når anställning efter arbetspraktik. Andra vill ha en arbetsverksamhet eller daglig sysselsättning på en arbetsplats. Vilka mål har du? Vi hjälper dig gärna att ta reda på det.

Du styr, vi stöttar

Vi har inga ”färdiga” lösningar utan utformar vårt stöd utifrån din specifika situation, dina förutsättningar och intressen. Det här arbetssättet kallar vi för ISA, Individuellt Stöd i Arbete. Stödet kan se väldigt olika ut för olika personer. Det kan till exempel handla om att utveckla tydliga instruktioner som förenklar dina arbetsuppgifter, eller vara ett socialt stöd som hjälper dig att fungera i kontakten med arbetskamraterna. Tillsammans tar vi reda på vad just du behöver för att det ska fungera för dig på din arbetsplats.

Du kanske redan känner vår personal?

Personalen hos Misa Västerås är för många välkända i Västerås. Tillsammans har vi många års erfarenhet utav både LSS- daglig verksamhet samt från en rad arbetsmarknadsåtgärder (Arbetsförmedlingen, Jobbcoachning). Alla medarbetare hos oss är högskoleutbildade! Vi är arbetsterapeuter, beteendevetare, socionomer, lärare, PA-vetare och fritidspedagoger. Våra skilda utbildningar och erfarenheter ger oss en bred kompetens inom flera områden. Vi brinner för att stötta personer ut i arbetslivet

Verkar det här intressant? Hör av dig!

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans för att du ska komma vidare i arbetslivet.

Du kan du följa oss via Instagram @misavasteras eller via Facebook.

 

bakgrund