En man och kvinna i täckjacka framför korsvirkeshus

Kompletterande aktiviteter hos Misa Västerås

Inom Misa finns en rad olika kompletterande aktiviteter. Varje enhet har sina aktiviteter och bestäms i samråd med våra deltagare. Här finns några exempel på aktiviteter vi har haft i Västerås under åren. Vill du veta vad som är aktuellt just nu hos så pratar du med din arbetskonsulent.
En gång i månaden besöker vi något spännande som finns i vårt samhälle och som bestäms i samråd med våra deltagare. Vi har under åren varit på studiebesök hos t.ex. Filmstaden, Coop lagret, Stadshuset, VL Lokaltrafik, Karlsgatan 2.
På SET får du i grupp träna på att hantera dina relationer och känslor. Vi har en grupp igång och planerar för ytterligare en gruppstart inom kort.
Sista torsdagen i månaden så träffas vi för att fika. Oftast är vi på Misa, men ibland på andra ställen.
Vi träffas på Rocklunda området för att promenera tillsammans eller göra någon annan aktivitet.
Över Zoom så träffades en grupp och diskuterade olika samhällsaktuella ämnen.
Vilket land går vi till i år? Varje år har vi en stegutmaning, där vi räknar våra gemensamma steg, rapporterar in dem och sedan avslutar med en god lunch.
Grön Kvist är ett coachande grupprogram för få mer kontroll över sin privatekonomi och minskad ekonomisk stress.
Två gånger per år så bjuds du som deltagare in för att diskutera hur du tycker att det fungerar hos oss. Du får även komma med tips och idéer på hur vi kan bli ännu bättre på det vi gör.