Se alla enheter Skriv ut text Skriv ut med bilder

Misa IT

Är du intresserad av spelutveckling, programmering eller speltestning? Vi erbjuder en daglig verksamhet med inriktning mot IT för dig med Aspergers syndrom eller annan diagnos inom autismspekrumtillstånd (AST).

Bilder med olika datorer och dataspel

Kontaktuppgifter

Gustavslundsvägen 151 c, 16751 Bromma

Telefon: 08 - 714 33 40

E-post: [email protected]

Enhetschef: Katarina Andreasson

Direktnr: 08 - 515 161 34

Vad händer när du kommer till oss?

I våra lokaler har vi handledd tid i grupp för speltestning mot olika speltillverkare, spelutveckling i Unreal Engine 4 samt programmering i Python. När du kommit i gång och lärt dig kan du jobba i egna projekt eller tillsammans med andra. På sikt försöker vi hitta en arbetsplats eller en praktik där du kan använda dig av dina kunskaper. På Misa arbetar vi individuellt – Du styr vi stöttar. På Misa jobbar vi för att din dagliga verksamhet ska leda till en plats i arbetslivet. Därför får du redan från start också träffa dina arbetskonsulenter. Tillsammans sätter ni upp mål för vad din tid hos oss ska leda till och vad din verksamhet ska innehålla, utifrån dina kunskaper, resurser och starka sidor. De finns också med dig för att se till att allt fungerar. Utöver aktiviteterna inom IT erbjuder vi också andra aktiviteter i grupp eller individuellt.

Vår personal

Personalen på Misa är välutbildad – vi är till exempel socionomer, beteendevetare, studie- och yrkesvägledare, arbetsterapeuter eller har andra relevanta yrkesutbildningar. Vi har hög kompetens om och bred yrkeserfarenhet av Aspergers syndrom och andra närliggande diagnoser. På Misa är alla utbildade i Supported Employment som enligt evidens är den bästa metoden för att stötta till arbetslivet.

bakgrund