Nu söker vi fler tjejer, trans och ickebinära med autism och ett IT-/spelintresse

Är du tjej, trans eller ickebinär med autism och ett IT-/spelintresse? Då kan du lära dig spelutveckling, design och programmering på Misa IT daglig verksamhet LSS i Alvik.

Vill du lära dig Python och UnReal Engine 5, och komma ut i arbetslivet?

Misa IT i Alvik välkomnar fler tjejer, trans och ickebinära som vill lära sig spelutveckling, programmering och speldesign. Vi har kurser för nybörjare och avancerade i till exempel Python och Unreal Engine 5.

Vill du sen få stöd i att söka jobb eller praktik? Misa IT:s arbetskonsulenter stöttar dig hela vägen.
Johan python

Välkommen till en arbetslivsinriktad daglig verksamhet med IT-fokus!

Misa IT i Alvik vänder sig till vuxna med autism (AST) och andra neuropsykiatriska diagnoser som ADHD. Här får du en arbetsinriktad daglig verksamhet enligt LSS med IT-fokus. Du kan gå kurser och får stöd i att söka jobb eller praktik. Vi finns på adress Gustavslundsvägen 151 C.
Mer om Misa IT i Alvik
Misa IT kursledare speldesign 202240318

Våra kursledare

Misa IT:s kursledare och lärare är professionella IT-pedagoger. Du kommer bland annat möta Elina Peyda (till vänster) som leder kurser i speldesign, och Alexandra Björnham (till höger) som lär ut programmeringsspråket Python.
Porträttbild av Frida på Misa IT som sitter framför sin dator och ler in i kameran

Hur blir jag deltagare på Misa IT?

För att börja på Misa IT behöver du först ansöka om LSS-insats för daglig verksamhet i din kommun. Det har du rätt till med vissa diagnoser.

Har du frågor om dina LSS-rättigheter och ansökan? Hör gärna av dig till Frida Westberg Atteman (på bild). Hon är verksamhetsansvarig och studie- och yrkesvägledare (SYV). Ring 08-515 161 95 eller mejla till [email protected]

Boka studiebesök och se om Misa IT är rätt för dig!

Kontakta oss via formuläret här. Vi hör av oss tillbaka inom kort. Du kan också ringa 08-515 161 95, eller mejla direkt till [email protected]