Se alla enheter Skriv ut text Skriv ut med bilder

Misa Nacka

Vill du hitta en plats i arbetslivet? Välkommen till oss på Misa Nacka. Vår verksamhet vänder sig till dig som av olika orsaker står utanför arbetsmarknaden och har rätt till arbetsmarknadsåtgärder via Arbetsförmedlingen eller kommunen samt till dig som har rätt till daglig verksamhet. Tillsammans med dig lyfter vi fram dina kunskaper, resurser och starka sidor, sedan matchas du mot en arbetsplats som passar dig.
tre olika rum en med fåtölj en med stora fönster

Kontaktuppgifter

Cylindervägen 20, 131 52 Nacka strand

E-POST: [email protected]

LSS- DAGLIG VERKSAMHET: 08 - 26 63 80

ARBETSMARKNADSTJÄNSTER: 08-120 21 950

E-POST: [email protected]

Vill du ha en daglig verksamhet på en arbetsplats som passar dig?

Vi vänder oss till dig som har en lindrig intellektuell funktionsnedsättning, diagnos inom AST eller en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och som har en önskan om att få vara ute på en arbetsplats som passar dig.
Misa är en av de utförare du kan välja när du har rätt till daglig verksamhet och bor i Nacka och på Värmdö. Vi stöttar dig att finna en plats i arbetslivet.

Hur går det till?
När du kommer till Misa får du en egen arbetskonsulent. Ni arbetar tillsammans med att lyfta fram dina kunskaper, resurser och starka sidor. Sen matchas du mot arbetsplatser och arbetsuppgifter som passar dig. Ni gör studiebesök på olika arbetsplatser och du kan prova att praktisera på en eller flera av dem.
Det är du som bestämmer vilka aktiviteter du vill göra, vi utgår från dig och dina intressen.

Vilket mål har du?
Om ditt mål är anställning blir det också vårt mål. Flera av dem vi arbetar med når anställning efter arbetspraktik. Andra vill ha en arbetsverksamhet eller daglig sysselsättning på en arbetsplats. Vilka mål har du? Vi hjälper dig gärna att ta reda på det.

Söker du en arbetscoach eller jobbexpert?

Två personer vid ett bord i samtal.Hos oss får du träffa en arbetskonsulent som hjälper dig att fundera kring frågor som rör arbete och studier. Det kan handla om att få information och vägledning kring studie och yrkesval.
Kanske behöver du hitta ett nytt arbetsområde, eller kanske behöver du stöd för att ta dig in på arbetsmarknaden?
Det finns inga ”färdiga” lösningar utan stödet utformas utifrån din specifika situation, dina förutsättningar och intressen. Hos oss får du möjligheten att närma dig arbetsmarknaden på det sätt som passar dig bäst. Vi har ett stort och väl upparbetat nätverk med näringslivet och samarbetar med över 1000 företag i flera branscher.

Till Arbetsförmedlingen i Nacka levererar vi tjänsten Stöd och Matchning .
Vi levererar arbetsmarknadstjänster till Nacka kommun  och till Värmdö kommun.

Vår personal

Personalen hos oss har varierande yrkesbakgrunder, bl.a. studie-och yrkesvägledare, socionomer, arbetsterapeuter. Vi har många års erfarenhet av att stödja personer med AST(Autismspektrumtillstånd), neuropsykiatriska funktionsnedsättning, psykosociala, psykiatriska och kognitiva arbetshinder.
Vår största kompetens finns i arbetet med att identifiera kunskaper, kompetenser och erfarenheter för att sedan matcha dem mot lämpliga arbetsområden. Behövs det anpassningar i arbetsmiljön eller i arbetsuppgifterna kan vi hjälpa till att hitta dem.

Verkar det här intressant? Hör av dig!

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans. Du är alltid välkommen på ett studiebesök hos oss.

bakgrund