Se alla enheter Skriv ut text Skriv ut med bilder

Misa Konst och Grafik

Vill du utvecklas inom det konstnärliga området och samtidigt ha en koppling till arbetslivet? Vi erbjuder konstinriktad daglig verksamhet till personer som har en intellektuell funktionsnedsättning (IF) eller en diagnos inom autismspektrumtillstånd (AST).

en gammal tryckpress, en bild med ett linoleumtryck, en gammal byrå mför tryckbokstäver.

På Misa Konst och Grafik får du handledning av våra arbetskonsulenter som också är utbildade inom konst och grafik. Här får du möjlighet att prova olika tekniker i en integrerad miljö tillsammans med konststuderande och yrkesverksamma konstnärer. Tillsammans med dina arbetskonsulenter sätter du upp personliga mål för din konstinriktade verksamhet. Har du önskemål om att ha en del av din sysselsättning ute på en arbetsplats stöttar vi dig att hitta en arbetsplats som passar utifrån dina önskemål. Vi arbetar utifrån metoden Supported Employment.

Hos oss kan du få:

  • Stöd till praktik/sysselsättning på en arbetsplats 
  • Egen ateljéplats i Grafikskolans lokaler 
  • Tillgång till Grafikskolans verkstäder  
  • Workshops, kurser och seminarier 
  • Deltagande i utställningar 
  • Studiebesök på arbetsplatser, utställningar, gallerier, vernissager, filmvisningar, föreläsningar individuellt eller i grupp. 

Vi erbjuder också kompletterande aktiviteter så som medicinsk yoga, SET-grupp (Social Emotionell Träning) och fysiska aktiviteter.

För att se vad vi gör kan du följa oss på instagram @misa_konstochgrafik

Om du lämnar dina uppgifter så kan vi berätta mera om hur det fungerar hos oss på Misa. Vi kan också boka tid för ett studiebesök om du vill.


Kontaktuppgifter

Stensätravägen 9a, 127 39 Stockholm

Verksamhetsansvarig: Lisa Jönsson

Tele: 08 - 515 161 94

E-post: [email protected]

bakgrund