Se alla enheter Skriv ut text Skriv ut med bilder

Misa Lund

Misa Lund är för dig som behöver stöd ut i arbetslivet. Orsaken kan vara en funktionsnedsättning eller något annat. Vi fokuserar på dina starka sidor och stöttar dig att använda och utveckla dem på en arbetsplats som passar dig.

Kontaktuppgifter

Bytaregatan 6 c, 222 21 Lund

LSS- DAGLIG VERKSAMHET

tele: 046 - 888 85 28

e-post: [email protected]

STÖD OCH MATCHNING

mobil 0735 -19 18 98

e-post: [email protected]

Enhetschef LSS Patrik Andersson

E-POST: [email protected]

Vi jobbar tillsammans

När du kommer till Misa får du en egen arbetskonsulent. Ni arbetar tillsammans med att lyfta fram dina kunskaper, resurser och starka sidor. Sen matchas du mot arbetsplatser och arbetsuppgifter som passar dig. Ni gör studiebesök på olika arbetsplatser och du kan prova att praktisera på en eller flera av dem. Om ditt mål är anställning blir det också vårt mål. Flera av dem vi arbetar med når anställning efter arbetspraktik. Andra vill ha en arbetsverksamhet eller daglig sysselsättning. Vilka mål har du? Vi hjälper dig gärna att ta reda på det.

Du styr, vi stöttar

Vi har inga ”färdiga” lösningar utan utformar vårt stöd utifrån din specifika situation, dina förutsättningar och intressen. Det här arbetssättet kallar vi för ISA, Individuellt Stöd i Arbete. Stödet kan se väldigt olika ut för olika personer. Det kan till exempel handla om att utveckla tydliga instruktioner som förenklar dina arbetsuppgifter, eller vara ett socialt stöd som hjälper dig att fungera i kontakten med arbetskamraterna. Tillsammans tar vi reda på vad just du behöver för att det ska fungera för dig på din arbetsplats.

Om Misa Lund

Misa Lund är en av de godkända utförare av daglig verksamhet åt kommunen i Lund enligt LOV (Lagen om valfrihet), du som vill komma till oss har rätt att välja oss.
Vi har ett även annex i Malmö där vi utför tjänster åt Arbetsförmedlingen.
På Misa i Lund arbetar vi fyra män och fem kvinnor, majoriteten av personalen är högskoleutbildade och alla har flera års erfarenhet av att arbeta med personer som har haft svårt att komma in på arbetsmarknaden. Förutom svenska och engelska talas även arabiska och finska.
Till arbetsförmedlingen utför vi bl.a  tjänsten Stöd och Matchning, läs mer här.

Verkar det här intressant? Hör av dig!

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans. Då kan vi också boka tid för ett studiebesök hos oss om du vill.

bakgrund