Sagt om oss av arbetsgivare

Vi på NSP tycker MISA är en fantastisk samarbetspartner med stort hjärta för sina MISA-deltagare. Deras fokus och stora engagemang kring att matcha deltagare mot vår kravprofil är imponerande.

GroPLay
”Misa har hjälpt oss att hitta lojala och engagerade medarbetare med specifika färdigheter inom spel, personer som annars är svåra att hitta på den vanliga arbetsmarknaden.”

Coop Renstiernasgatan
”Samarbetet med Misa fungerar mycket bra. Vi tycker att det är viktigt att hjälpa till och få ut personer i arbetslivet”

Clas Ohlson Sickla
”Samarbetet med Misa fungerar jättebra. Anledningen att samarbetet med Misa går bra är att arbetskonsulenterna är väldigt engagerade och alltid finns tillgängliga! Vi har alltid haft en god kontakt med Misa!  Att ta emot en praktikant och få se personen utvecklas som tidigare varit osäker och tyst, blyg till att bli mer framåt och tar för sig har varit mycket givande.”

Intersport
”Samarbetet med Misa fungerar mycket bra. Praktikanten och hans arbetskonsulenter infomerade mig om hens
funktionshinder i förväg och under hans åtta första arbetsdagar var en arbetskonsulent med. Jonas lärde sig snabbt. En gång i månaden träffade jag honom och en arbetskonsulent och pratade om hur det går och vad som behövdes uppnå för att kunna få en lönebidragsanställning. Det viktigaste är att han kan arbeta självständigt.”

Citymail Sweden”Som ansvarig för postudelningen på Citymail Swedens utdelningskontor på Södermalm vill jag bara säga att jag tycker samarbetet fungerar klockrent. Deras insats gör verkligen skillnad.”

Kattstallet
”Personer som kommer till oss från Misa är jätteduktiga med våra katter och har tålamodet som behövs för att arbeta med lite räddare kissarna. Samarbetet är därför en viktig del i vår verksamhet och fungerar väldigt bra och jag tror och hoppas att även deltagarna från Misa känner att de gör stor skillnad.”