Sagt om oss av arbetsgivare

Vi på NSP tycker MISA är en fantastisk samarbetspartner med stort hjärta för sina MISA-deltagare. Deras fokus och stora engagemang kring att matcha deltagare mot vår kravprofil är imponerande.

Designgalleriet
”Samarbetet med Misa tycker jag är superbra. jag uppskattar att vi från alla håll är med och ställer krav. Det här är jobb på riktigt.”

Eggeborns foto i Västerås
Hur kommer det sig att ni valt att samarbeta med Misa? Misa kontaktade oss för ett förutsättningslöst studiebesök som sedan ledde till praktik, Misas upplägg på praktik passar oss bra, jag tar endast emot praktikanter som stannar under en längre period.

 

GodEl
”Vi anlitade en praktikant från Misa och det har varit fantastiskt att följa utvecklingen hos honom. Idag har han fått en riktig anställning hos oss. Att ge olika människor en chans i livet är något alla företag borde våga göra. För mångfald inte bara berikar, det förnyar och skapar glädje och det är genom det oväntade mötet som kunskap och handlingskraft kan utvecklas och börja blomstra”

GroPLay
”Misa har hjälpt oss att hitta lojala och engagerade medarbetare med specifika färdigheter inom spel, personer som annars är svåra att hitta på den vanliga arbetsmarknaden.”

Coop Renstiernasgatan
”Samarbetet med Misa fungerar mycket bra. Vi tycker att det är viktigt att hjälpa till och få ut personer i arbetslivet”

Clas Ohlson Sickla
”Samarbetet med Misa fungerar jättebra. Anledningen att samarbetet med Misa går bra är att arbetskonsulenterna är väldigt engagerade och alltid finns tillgängliga! Vi har alltid haft en god kontakt med Misa!  Att ta emot en praktikant och få se personen utvecklas som tidigare varit osäker och tyst, blyg till att bli mer framåt och tar för sig har varit mycket givande.”

Coop Odengatan
”Samarbetet med Misa fungerar bra! Vi har även fått stöd från Arbetsförmedlingen, när vi skulle anställa en medarbetare. Den största anledningen till varför vi tar emot praktikanter från Misa är att vi får se en personlig utveckling av personen under tiden som denne praktiserar. Vi ser också en positiv effekt i arbetsgruppen.”

Stadium Globen
”Kontakten med arbetskonsulenten fungerar och jag upplever att Misa som organisation är professionell. Arbetskonsulenterna på Misa finns tillgängliga när det behövs och det är viktigt!  Vår praktikant gör de enklare arbetsuppgifter i butiken, att få tidsbaserade och enkla arbetsuppgifter utförda är guld värt.”

City Gross Häggvik
”Samarbetet med Misa är alltid väldigt proffsigt skött då deras ”praktikanter” som börjar i vår verksamhet får ett bra stöd.
En tydlig inledning där handledare följer med vid behov och alltid vid introduktion som underlättar för mig som arbetsgivare då det kan vara krävande att lära upp ny personal, främst tidskrävande. Det är även bra uppföljning och bra återrapportering. Verkar vara ett proffsigt företag som vill sina medarbetare väl. Bra att dom tar hand om personer i samhället som behöver stöd i vardagen och får implementeras i samhället.”

Intersport
”Samarbetet med Misa fungerar mycket bra. Praktikanten och hans arbetskonsulenter infomerade mig om hens
funktionshinder i förväg och under hans åtta första arbetsdagar var en arbetskonsulent med. Jonas lärde sig snabbt. En gång i månaden träffade jag honom och en arbetskonsulent och pratade om hur det går och vad som behövdes uppnå för att kunna få en lönebidragsanställning. Det viktigaste är att han kan arbeta självständigt.”

Södra teatern
”På Södra Teatern, som är en del av Riksteatern, är vi övertygade om att mångfald i alla dess former berikar verksamheten, både för publik, artister och personal. Därför samarbetar vi med MISA.” Södra Teatern

Vulkan Media
”MISA gör verkligen skillnad. Jag har anlitat två personer genom Misa. Johan har nu fått fast jobb på Vulkan och jag blir stolt över hur han vuxit som människa. Alla företagare bör ta sitt ansvar och ge folk chanser i livet.”

Bring citymail
”Som ansvarig för postudelningen på Bring CityMails utdelningskontor på Södermalm vill jag bara säga att jag tycker samarbetet fungerar klockrent. Deras insats gör verkligen skillnad.”

Kattstallet
”Personer som kommer till oss från Misa är jätteduktiga med våra katter och har tålamodet som behövs för att arbeta med lite räddare kissarna. Samarbetet är därför en viktig del i vår verksamhet och fungerar väldigt bra och jag tror och hoppas att även deltagarna från Misa känner att de gör stor skillnad.”