Sagt om oss av arbetsgivare

Vi på NSP tycker MISA är en fantastisk samarbetspartner med stort hjärta för sina MISA-deltagare. Deras fokus och stora engagemang kring att matcha deltagare mot vår kravprofil är imponerande.

logo type för groplay

GroPLay
”Misa har hjälpt oss att hitta lojala och engagerade medarbetare med specifika färdigheter inom spel, personer som annars är svåra att hitta på den vanliga arbetsmarknaden.”

Coop Renstiernasgatan
”Samarbetet med Misa fungerar mycket bra. Vi tycker att det är viktigt att hjälpa till och få ut personer i arbetslivet”

Clas Ohlson Sickla
”Samarbetet med Misa fungerar jättebra. Anledningen är att arbetskonsulenterna är väldigt engagerade och alltid finns tillgängliga! Vi har alltid haft en god kontakt med Misa! 

Intersport
”Samarbetet med Misa fungerar mycket bra. Praktikanten och hans arbetskonsulenter infomerade mig om hans funktionshinder i förväg och under hans åtta första arbetsdagar var en arbetskonsulent med hela tiden, sedan trappade de ned på stödet. 

logga för citymail, färgern ÄR RÖDA, GRÖNA OCG VITA

Citymail Sweden
”Vi på Citymail är nöjda med samarbetet, Deras insats gör verkligen skillnad.”

Kattstallet
”Personer som kommer till oss från Misa är jätteduktiga med våra katter och har tålamodet som behövs för att arbeta med lite räddare kissarna. Samarbetet är därför en viktig del i vår verksamhet och fungerar väldigt bra och jag tror och hoppas att även deltagarna från Misa känner att de gör stor skillnad.”