NY VD PÅ MISA KOMPETENS

2020-11-04 • Funktionsnedsättning

Ds6u0xctocn8k6donfc3
Andreas Nyhlén tar över rollen som vd i ​Misa Kompetens från 1 november 2020. Andreas har arbetat i olika roller på Misa sedan 2006 och ingår i Misa Kompetens styrelse samt att han även sitter i styrelsen för​ SFSE – Svenska föreningen för Supported Employment.

Andreas Nyhlén tar över rollen som vd i Misa Kompetens från 1 november 2020. Andreas har arbetat i olika roller på Misa sedan 2006 och ingår i Misa Kompetens styrelse samt att han även sitter i styrelsen för SFSE – Svenska föreningen för Supported Employment. Andreas kommer att kombinera den nya tjänsten med sin tidigare roll som enhetschef på Misa Döbelnsgatan. Misa Kompetens tidigare vd Patrik Ulander kommer att tillsvidare fortsätta stötta Misa Kompetens i en roll som konsult med fokus på tjänsteutveckling och kundrelationer.

Från och med årsskiftet kommer Misa Kompetens att även förstärka sin organisation med ytterligare en utbildare/handledare. Det är Nalvia Rubio som är utbildad socionom och har arbetat inom Misa sedan 2012. Nalvia kommer att dela sin tjänst mellan Misa Kompetens och Misa Arbetsmarknadstjänst.

För ytterligare information kontakta:
Andreas Nyhlén, vd Misa Kompetens
[email protected],
073-600 14 79

Patrik Ulander, konsult
[email protected],
070-415 90 37

Misa Kompetens AB är ett utbildningsföretag som erbjuder utbildning, handledning och seminarium inom Supported Employment, IPS, Supported Education, FIT, bemötande, coachning etc.

Misa Kompetens ingår i koncernen Wilja tillsammans med systerbolagen Misa AB, Left is Right AB, MellanMålet AB och Compleo AB där företagen har en gemensam värdegrund och drivs för att alla medborgare ska få en möjlighet att vara delaktiga i arbetslivet och i samhället.