Misas Vd Stefan Lahti och Nyamko Sabuni besöker Coop

2011-04-06 • Nyheter

Nyamko Sabuni möter en av de 32 personer som Misa fick ut i anställning under 2010. Misa har under en tid coachat en av sina deltagare till en anställning på Coop. Onsdagen den 6 april kommer Nyamko Sabuni på besök till butiken för att träffa personal och arbetsgivare.

Misa deltagare ”Ann” hade praktiserat ett antal år på diverse livsmedelsbutiker innan hon kom till den rätta arbetsplatsen där en anställning blev aktuell, nämligen på Coop.

Efter att ”Ann” varit endast en månad och praktiserat på Coop konstaterade chefen att hon helt klart nådde upp till de kraven han ställde, trots att ”Ann” inte ville sitta i kassan. ”Ann” blev erbjuden en anställning.

”Ann” gick tidigare i särgymnasiet men trivdes inte så bra. Efter gymnasiet började hon på en daglig verksamhet med teaterinriktning, men trivdes inte så bra där heller. ”Jag slutade där, sen kom jag till Misa dagliga verksamhet. Där tog man reda på mina intressen och jag fick göra studiebesök. Vi kom sedan fram till vilka områden som skulle passa mig och efter några olika praktikplatser fick jag erbjudandet att komma till Coop! Nu har jag en anställning och trivs jättebra!

För mer information kontakta:

Vd Misa Ab,

Stefan Lahti, mobil 073 -316 03 63

Arbetskonsulent , Misa Odenplan

Moa Arnberg, mobill 0700-909 783