Konferens "Mångfald och företagande"

2011-03-30 • Nyheter

793 thumb

Årets konferens är ett samarbete mellan Misa AB, HSO i Stockholms län och Clarion Hotel Sign den kommer att äga rum den 29 september på Clarion Hotel Sign. Konferensen anordnas för att företag och personer med funktionsnedsättningar ska få en mötesplats. Flera intressanta föreläsare kommer att sprida information om de behov och förutsättningar som personer med funktionsnedsättningar kan ha för att kunna fungera som andra i arbetslivet. Föreläsningarna varvas med mingel där du får möjlighet att skapa nya kontakter.

Vi vill ge dej som företagare en möjlighet att lära dej mer om CSR-arbete, vilka anställningsfomer och stöd som finns vid anställning av personer med funktionsnedsättning. Förra året deltog ett 30-tal företag bl.a Scandic, Max hambugerrestaurang AB, Coca-Cola, Telenor, Ethos International och ett flertal handikappföreningar, besökar antalet var ca 300. Inför årets konferens har flera företag anmält sitt intresse och årets föreläsare är bl.a Micael Dahlén, Alexandra Pascalidou och integrationsminister Erik Ullenhag, fler föreläsare tillkommer.

I år vi vill göra konferensen ännu mer innehållsrik med fllera intressanta utställare, vill du vara med och bidra till detta, anmäl ert företag som utställare kostnadsfritt till [email protected] för mer information. Obs! platserna är begränsade.