Högsta betyg inom Stöd och matchning har Misa fått!

2020-12-18 • Funktionsnedsättning

Misa i Stockholm får högsta betyg i Arbetsförmedlingens rating av leverantörer inom stöd och matchning. Det som utmärker sig är att Misa arbetar med personer som står längst från arbetsmarknaden och med det blivit en av leverantörerna som får det högsta ratingbetyget. Idag finns det 95 leverantörer i Stockholm inom Arbetsförmedlingen där fem har högsta ratingbetyg, Misa är en av dem.

Misa i Stockholm får högsta betyg i Arbetsförmedlingens rating av leverantörer inom Stöd och matchning. Det som utmärker sig är att Misa arbetar med personer som står längst från arbetsmarknaden och med det blivit en av leverantörerna som får det högsta ratingbetyget.
Ratingbetyget är en service till de personer som ska välja leverantör av arbetsmarknadstjänsten Stöd och matchning. Arbetsförmedlingens ratingmodell visar vilka leverantörer som lyckats bäst med att ge tidigare deltagare stöd till ett arbete eller studier. Idag finns det 95 leverantörer i Stockholm inom Arbetsförmedlingen där fem har högsta ratingbetyg. Bland dessa fem är Misa i Stockholm ett av företagen som uppnått högsta betyg, dvs fyra stjärnor.

-Misa har alltid arbetat för de personer som av olika skäl står längst ifrån arbetsmarknaden. Därför var det naturligt att när vi började med Stöd och matchning fortsätta med att ge extra individuellt stöd till de som behöver det. Att idag få högsta betyg och fyra stjärnor ser vi som ett bevis på att våra ambitioner har varit rätt, säger Asso Abdullahi, Affärsområdeschef på Misa AB.

För att vi på Misa ska lyckas behöver vi förstå varje persons behov och det kan vi göra genom att erbjuda ett individuellt stöd. På grund av det individuella stödet klarar vi att ha en hög andel personer som gör en stegförflyttning mot studier eller arbete. Dessutom har vi en grupp av arbetskonsulenter som har lång erfarenhet av arbetsmarknad och stor kunskap och engagemang i arbetet i att ge varje person det stöd som är rätt för dem. De gör ett fantastiskt jobb, fortsätter Asso Abdullahi.

Misa arbetar kontinuerligt för att utveckla sitt arbetssätt och vara det bästa alternativet för den som har ett större behov av ett individuellt utformat stöd för att komma in i arbetslivet.

Misa Arbetsmarknadstjänster är ett av tre affärsområden inom Misa AB. Misa AB har funnits i 26 år och är en del av WiljaGruppen. Alla företagen inom WiljaGruppen utgår från samma värdegrund och drivs för att alla medborgare ska få en möjlighet att vara delaktiga i arbetslivet och i samhället. Förutom Misa AB ingår också Misa Kompetens AB, Left is Right AB, MellanMålet Rehab AB och Compleo Individstöd AB.

För mer information kontakta:
Asso Abdullahi, Affärsområdeschef
Mail. [email protected]
Tel: 08 - 515 161 67