Här möts näringslivet och personer med funktionsnedsättningar.

2011-09-27 • Nyheter

3676 thumb

Misa AB, HSO i Stockholms län samt Clarion Hotel Sign bjuder in till en mingelkonferens där ett sextiotal företag kommer att möta hundratals personer med funktionsnedsättning. Vi vill med detta event skapa en mötesplats där personer med funktionsnedsättning och företagare möts och lär känna varandra.

Ofta möts politiker, offentliga tjänstemän, intresseorganisationer och socialarbetare för att internt diskutera varför arbetslösheten är så stor bland personer med funktionsnedsättning, sällan involverar man arbetsgivare utan det blir mest en angelägenhet för tyckare... Efter ett sådant möte bestämde sig Misa AB och HSO i Stockholms län för att anordna en mingelkonferens där personer med funktionsnedsättning och företagare träffas och lär känna varandra och samtidigt får lyssna på spännande föreläsare. Konferensen genomfördes 2010 och gav mersmak. I år 2011 kommer den att bli dubbelt så stor och vi hoppas att även media skall uppmärksamma detta viktiga område.

- Förra året hade vi 25 företag på plats och nu har redan fler än 60 företag anmält att de vill delta, säger Stefan Lahti, vd för Misa.

Eftersom konferensen blir så mycket större i år så har även Clarion Hotel Sign i Stockholm gått med för att tillsammans med Misa AB och HSO i Stockholms län anordna konferensen på sitt Hotel på Norra bantorget. Besökare får lyssna till Micael Dahlén - professor i ekonomi, Erik Ullenhag – integrationsminister, Li Jansson – Svenskt näringsliv och många fler under ledning av Alexandra Pascalidou.

Konferensminglet kommer att äga rum 29 september 2011 på Clarion Hotel Sign mellan klockan 13.00 – 17.00 .

För mer information, Klicka här eller kontakta:

Stefan Lahti VD, Misa AB
[email protected]
Tel: 073-316 03 63

Camilla Gabrielli Marknadsassistent, Misa AB
[email protected]
Tel: 0709-92 14 81