Se alla enheter Skriv ut sida

Misa Kista

Misa Kista är en daglig verksamhet för dig som vill prova på att vara ute på på den öppna arbetsmarknaden. Vi vänder oss till dig  med inlärningssvårigheter och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Tillsammans med dig fokuserar vi på att lyfta fram dina kunskaper, resurser och starka sidor, sedan stöttar vi dig att använda och utveckla dem på en arbetsplats som passar dig.

Personalgrupp Misa Kista, 5 kvinnor och två män framför en glasvägg

Kontaktuppgifter

Norgegatan 2, 164 32 Kista

TELE: 08 - 621 08 40

E-POST kista@misa.se

KONTAKT: Linn Prezént

E-POST: förnamn.efternamn@misa.se

Vi jobbar tillsammans

När du kommer till Misa får du en egen arbetskonsulent. Ni arbetar tillsammans med att lyfta fram dina kunskaper, resurser och starka sidor. Sen matchas du mot arbetsplatser och arbetsuppgifter som passar dig. Ni gör studiebesök på olika arbetsplatser och du kan prova att praktisera på en eller flera av dem. Om ditt mål är anställning blir det också vårt mål. Flera av dem vi arbetar med når anställning efter arbetspraktik. Andra vill ha en arbetsverksamhet eller daglig sysselsättning på en arbetsplats. Vilka mål har du? Vi hjälper dig gärna att ta reda på det.

Du styr, vi stöttar

Vi har inga ”färdiga” lösningar utan utformar vårt stöd utifrån din specifika situation, dina förutsättningar och intressen. Det här arbetssättet kallar vi för ISA, Individuellt Stöd i Arbete. Stödet kan se väldigt olika ut för olika personer. Det kan till exempel handla om att utveckla tydliga instruktioner som förenklar dina arbetsuppgifter, eller vara ett socialt stöd som hjälper dig att fungera i kontakten med arbetskamraterna. Tillsammans tar vi reda på vad just du behöver för att det ska fungera för dig på din arbetsplats.

Kurser och aktiviteter

För dig som vill göra något tillsamman med andra som går på Misa så anordnar vi aktiviteter och kurser. Vill du gå på någon av aktiviteterna prata med din arbetskonsulent/ arbetshandledare. Utbudet av aktiviteter kan variera utifrån behov. Vissa aktiviteter är på Misa Kista och vissa på Misa Katarina och du är välkommen på alla aktiviteter.
Aktuella aktiviteter är:
SET (Social emotionell training), KRAFTKÄLLA, Jobbkollen, Bloggstuga,
Tjejgrupp, Öppen torsdag, Fredagsträning samt Drop-in fika.

Verkar det här intressant? Hör av dig

Ring eller mejla oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans. Då kan vi också boka tid för ett studiebesök hos oss om du vill.

Vill du se vad som händer hos oss, följ vårt Instagramkonto @misakistavallingby

Vägbeskrivning

Ta tunnelbanans blå linje från T-centralen mot Akalla och gå av vid Kista station.
Från Kista station promenerar du cirka 800 meter, till Norgegatan 2.

bakgrund