Se alla enheter Skriv ut sida

Misa Kista

Misa Kista bedriver individuellt utformad och arbetsinriktad daglig verksamhet för dig med inlärningssvårigheter och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Vi jobbar med att stödja dig som vill bidra på den öppna arbetsmarknaden.

Kontaktuppgifter

Norgegatan 2, 164 32 Kista

TELE: 08 - 621 08 40

E-POST kista@misa.se

KONTAKT: Anneli Stolt

E-POST: förnamn.efternamn@misa.se

Vi jobbar tillsammans

När du kommer till Misa får du en egen arbetskonsulent. Ni arbetar tillsammans med att lyfta fram dina kunskaper, resurser och starka sidor. Sen matchas du mot arbetsplatser och arbetsuppgifter som passar dig. Ni gör studiebesök på olika arbetsplatser och du kan prova att praktisera på en eller flera av dem. Om ditt mål är anställning blir det också vårt mål. Flera av dem vi arbetar med når anställning efter arbetspraktik. Andra vill ha en arbetsverksamhet eller daglig sysselsättning på en arbetsplats. Vilka mål har du? Vi hjälper dig gärna att ta reda på det.

Du styr, vi stöttar

Vi har inga ”färdiga” lösningar utan utformar vårt stöd utifrån din specifika situation, dina förutsättningar och intressen. Det här arbetssättet kallar vi för ISA, Individuellt Stöd i Arbete. Stödet kan se väldigt olika ut för olika personer. Det kan till exempel handla om att utveckla tydliga instruktioner som förenklar dina arbetsuppgifter, eller vara ett socialt stöd som hjälper dig att fungera i kontakten med arbetskamraterna. Tillsammans tar vi reda på vad just du behöver för att det ska fungera för dig på din arbetsplats.

NYHET- Kurser och aktiviteter

För dig som vill göra något tillsamman med andra som går på Misa så anordnar vi aktiviteter och kurser. Vill du gå på någon av aktiviteterna prata med din arbetskonsulent/ arbetshandledare. Utbudet av aktiviter kan variera, under våren kommer det att fyllas på med mera aktiviteter. Vissa aktiviteter är på Misa Kista och vissa på Misa Katarina och du är välkommen på alla aktiviteter.
Aktuella aktiviteter är:
SET (Social emotionell training), KRAFTKÄLLA, Jobbkollen, Bloggstuga,
Tjejgrupp, Öppen torsdag, Fredagsträning samt Drop-in fika.
Schema för aktiviteterna finns i bifogad pdf- Utbud av aktiviteter

Verkar det här intressant? Hör av dig

Ring eller mejla oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans. Då kan vi också boka tid för ett studiebesök hos oss om du vill.

Vägbeskrivning

Ta tunnelbanans blå linje från T-centralen mot Akalla och gå av vid Kista station.
Från Kista station promenerar du cirka 800 meter, till Norgegatan 2.

bakgrund