Unga Vuxna- en mötesplats för dig mellan 18-30 år

2024-05-29 • Arbetsmarknadsfrågor

3ongowseipsw6za2kuharf
I hjärtat av Stockholm, på Södermalm, arrangerar Fountain House en unik mässa den 4 juni och den pågår mellan kl 15.00- 18.00 den är riktad till unga vuxna mellan 18 och 30 år som söker stöd för att komma ut i sysselsättning. Vi på Misa Ung är inbjudna att delta på evenemanget:

I hjärtat av Stockholm, på Södermalm, arrangerar Fountain House en unik mässa den 4 juni och den pågår mellan kl 15.00- 18.00 den är riktad till unga vuxna mellan 18 och 30 år som söker stöd för att komma ut i sysselsättning. Vi på Misa Ung är inbjudna att delta på evenemanget.
Evenemanget äger rum på Götgatan 38.
Evenemanget är en möjlighet för besökare att upptäcka lokala företag och tjänster som kan stödja de unga till arbete, sysselsättning, ekonomisk rådgivning, samtalsstöd och mycket mer.

Under mässan kommer deltagarna att kunna träffa representanter från olika organisationer och verksamheter som är specialiserade på att stödja unga vuxna med psykisk ohälsa. Besökarna erbjuds också möjligheten att lyssna på inspirerande föreläsningar, delta i diskussioner och knyta viktiga kontakter.

Det här evenemanget är gratis och öppet för alla unga vuxna som bor i Stockholm och känner att de skulle dra nytta av stöd och samhörighet. Det är en uppmaning till alla som känner sig ensamma i sin kamp att komma och bli en del av en större gemenskap som förstår och stöttar.

Fountain House Stockholm erbjuder en trygg plats med arbetsrehabilitering där man deltar efter sitt mående, sin egen förmåga och med det man är intresserad av. Här är man alltid välkommen och behövd, och efter arbetstid så har vi även sociala aktiviteter exempelvis spelkvällar och utflykter. Det är gratis och frivilligt för dig som bor i Stockholm Stad.

Deltagande verksamheter: