Stöd och matchning – STOM

Söker du nytt jobb? Stöd och matchning (STOM ) är en tjänst som finns för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen. Du har rätt att välja Misa så att vi kan ge dig stödet.

Misas arbetskonsulenter inom Stöd och matchning har lång erfarenhet av att stötta personer till arbete, samt har ett stort kontaktnät med arbetsgivare. Vill du ha ett nytt arbete eller funderar du på att börja studera, via Stöd och matchning hjälper via dig att hitta rätt väg.

Filmer om MISA

Individuellt stöd till arbete

Väljer du oss på Misa arbetar vi utifrån dina förutsättningar. Vi arbetar individuellt med dig och du får din egna arbetskonsulent/coach som stöttar dig fram till ditt mål.
Alla våra arbetskonsulenter har mycket erfarenhet av att stötta personer till anställning och vi vet att den framgången främst beror på två saker. Det första är att det är din motivation som styr vår insats och agendan för vårt samarbete.
Det andra är den tid och det engagemang som vi lägger på att göra en riktigt god matchning som har resulterat i flera anställningar. Vi vet att alla som vill kan delta i arbetslivet med rätt stöd.

Tillsammans arbetar vi med att :
  • Förbättra dina ansökningshandlingar såsom CV och personligt brev
  • Utveckla ditt nätverk
  • Skapa rutiner och ge motivation i vardagen
  • Öka dina färdigheter inom arbete via praktik
  • Hitta och leta arbete eller utbildningar

Ett viktigt verktyg i vårt arbete är våra tusentals arbetsgivarkontakter.

Hur ansöker man till Stöd och Matchning?

Du pratar med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säger att du vill börja på Stöd och matchning hos Misa. Arbetsförmedlingen bedömer ditt behov av tjänsten och avgör om du får börja.
Vi har Stöd och matchning  i Lund, Nacka och Stockholm. Uppge KA-nummer till din arbetsförmedlare, för STOM i Stockholm 10046826 och för STOM i Lund 10040900

Du är välkommen att ringa våra kontor för att veta mer eller om du vill komma på ett studiebesök innan du bestämmer dig.
På Arbetsförmedlingens hemsida kan du läsa mer om Stöd och Matchning

Kontakt
Misa Lund046 – 888 85 28lund@misa.se
Misa Järva08 – 400 221 30jarva@misa.se
Misa Nacka08 – 120 21 952nacka@misa.se
Misa Katarina08 – 515 161 75katarina@misa.se

Produktblad för Stöd och Matchning

  • "På MISA upplever jag att de verkligen lyssnar på mig."

  • "Jag är verkligen glad att jag "hittade" er, visste inte att det fanns något sådant. Jag känner att jag fått stöd med idéer och möjliga tänkbara vägar att nå mitt mål."

  • "Misa brinner för deltagarna och rekryterar fantastiska kontaktpersoner som bryr sig. Det märks och det gör skillnad."