Stöd och Matchning

Söker du nytt jobb? Då är Stöd och Matchning rätt för dig. Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt till denna tjänst och du väljer själv vilket företag som ska hjälpa dig att hitta ditt nästa jobb. När du kommer till oss får du egen arbetskonsulent och tillsammans hjälper vi dig att uppnå dina mål. Vill du ha ett nytt arbete eller funderar du på att börja studera, vi hjälper dig att hitta rätt väg.

Filmer om MISA

Väljer du oss på Misa arbetar vi utifrån dina förutsättningar. Vi arbetar individuellt med dig och du får din egna arbetskonsulent/coach som stöttar dig fram till ditt mål.
Alla våra arbetskonsulenter har mycket erfarenhet av att stötta personer till anställning och vi vet att den framgången främst beror på två saker. Det första är att det är din motivation som styr vår insats och agendan för vårt samarbete.
Det andra är den tid och det engagemang som vi lägger på att göra en riktigt god matchning som har resulterat i flera anställningar. Vi vet att alla som vill kan delta i arbetslivet med rätt stöd.

Tillsammans arbetar vi med att :

  • Förbättra dina ansökningshandlingar såsom CV och personligt brev
  • Utveckla ditt nätverk
  • Skapa rutiner och ge motivation i vardagen
  • Öka dina färdigheter inom arbete via praktik
  • Hitta och leta arbete eller utbildningar

Ett viktigt verktyg i vårt arbete är våra tusentals arbetsgivarkontakter.

Hur ansöker man till Stöd och Matchning?

Du pratar med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säger att du vill börja på Stöd och matchning hos Misa. Arbetsförmedlingen bedömer ditt behov av tjänsten och avgör om du får börja.

Vi har denna tjänst i Lund, Nacka och Stockholm. Du är välkommen att ringa våra kontor för att veta mer eller om du vill komma på ett studiebesök innan du bestämmer dig.
På Arbetsförmedlingens hemsida kan du läsa mer om Stöd och Matchning

Kontakt

Misa Lund046 – 888 85 28
Misa Järva08 – 400 221 30
Misa Nacka08 – 120 21 952

Produktblad för Stöd och Matchning
More information – Support and Matching

  • "På MISA upplever jag att de verkligen lyssnar på mig."

  • "Jag är verkligen glad att jag "hittade" er, visste inte att det fanns något sådant. Jag känner att jag fått stöd med idéer och möjliga tänkbara vägar att nå mitt mål."

  • "Misa brinner för deltagarna och rekryterar fantastiska kontaktpersoner som bryr sig. Det märks och det gör skillnad."