Se alla enheter Skriv ut text Skriv ut med bilder

Misa Järva

Vill du hitta en plats i arbetslivet? Välkommen till oss på Misa Järva. Vi finns för dig som av olika orsaker står utanför arbetsmarknaden och har rätt till arbetsmarknadsåtgärder via Arbetsförmedlingen eller kommunen. Tillsammans med dig lyfter vi fram dina kunskaper, resurser och starka sidor, sedan matchas du mot en arbetsplats som passar dig.

Kontaktuppgifter

Norgegatan 2, 164 32 Kista

TEL: 08 - 400 221 30

E-POST: [email protected]

ENHETSCHEF: Asso Abdullahi

TEL: 08 - 515 161 67

E-POST: [email protected]

Vi jobbar tillsammans

Hos oss får du en arbetskonsulent som vägleder dig hela vägen fram till ditt mål. Vi ger dig det stöd du behöver utifrån din situation för att hitta en väg till arbetslivet. Vägen kan se olika ut för olika personer. Det kan handla om att få prova på olika yrken och branscher, att få stöd i att söka arbete
eller kanske att hitta en utbildning och börja studera.

Du styr, vi stöttar

Vi har inga ”färdiga” lösningar utan utformar vårt stöd utifrån din specifika situation, dina förutsättningar och intressen. Det här arbetssättet kallar vi för ISA, Individuellt Stöd i Arbete. Stödet kan se väldigt olika ut för olika personer.  Tillsammans tar vi reda på vad just du behöver för att det ska fungera för dig på din arbetsplats.

Supported Employment och IPS

Vi arbetar utifrån väl beprövade metoder som Supported Employment och IPS, (Individual Placement and Support). IPS är den metod Socialstyrelsen rekommenderar vid psykisk ohälsa. Den innebär bland annat ett nära samarbete med psykiatrin och en snabbare process till arbete. Vi arbetar individuellt men kan även erbjuda kompletterande verksamhet i mindre grupp, såsom Mindfulness och gruppvägledning.

Vår personal

På Misa Järva har vi i personalen mångårig erfarenhet av att stötta människor som vill finna en plats i arbetslivet. Vi är alla högskoleutbildade och har lång erfarenhet av att arbeta med arbetsmarknadsåtgärder. Hos oss i personalen träffar du bland annat på socionomer, personalvetare, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Samtliga i personalen är MI-utbildade.
Vår personal har stor erfarenhet av att göra arbetsförmågebedömningar samt att hålla i arbetsmarknads- och hälsorelaterade utbildningar både i grupp och individuellt.

Våra uppdrag

Idag tar vi emot uppdrag via Arbetsförmedlingen genom tjänsten Stöd och Matchning.

Vi är en av de arbetsmarknadscoacher du kan välja om du bor i Sigtuna, Sollentuna kommun .

 

Verkar det här intressant? Hör av dig!

Ring eller mejla oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans. Då kan vi också boka tid för ett studiebesök hos oss om du vill.

Vägbeskrivning

Ta tunnelbanans blå linje från T-centralen mot Akalla och gå av vid Kista station.
Från Kista station promenerar du cirka 800 meter, till Norgegatan 2.

bakgrund