Se alla enheter Skriv ut sida

Misa Järfälla

Vill du hitta en plats i arbetslivet? Välkommen till oss på Misa Järfälla. Vi stöttar dig med en inlärningssvårighet, intellektuell funktionsnedsättning, AST eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning att komma närmare arbetsmarknaden. Tillsammans med dig lyfter vi fram dina kunskaper, resurser och  starka sidor, sedan matchas du mot en arbetsplats som passar dig.


Kontaktuppgifter

Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla

TEL: 08 - 120 21 955

E-POST: jarfalla@misa.se

Bitr. enhetschef Linn Prézent

E-POST: förnamn.efternamn@misa.se

Vi jobbar tillsammans

När du kommer till Misa får du en egen arbetskonsulent. Ni arbetar tillsammans med att lyfta fram dina kunskaper, resurser och starka sidor. Sen matchas du mot arbetsplatser och arbetsuppgifter som passar dig. Ni gör studiebesök på olika arbetsplatser och du kan prova att praktisera på en eller flera av dem. Om ditt mål är anställning blir det också vårt mål. Flera av dem vi arbetar med når anställning efter arbetspraktik. Andra vill ha en arbetsverksamhet eller daglig sysselsättning på en arbetsplats. Vilka mål har du? Vi hjälper dig gärna att ta reda på det.

Du styr, vi stöttar

Vi har inga ”färdiga” lösningar utan utformar vårt stöd utifrån din specifika situation, dina förutsättningar och intressen. Det här arbetssättet kallar vi för ISA, Individuellt Stöd i Arbete. Stödet kan se väldigt olika ut för olika personer. Det kan till exempel handla om att utveckla tydliga instruktioner som förenklar dina arbetsuppgifter, eller vara ett socialt stöd som hjälper dig att fungera i kontakten med arbetskamraterna. Tillsammans tar vi reda på vad just du behöver för att det ska fungera för dig på din arbetsplats.

Verkar det här intressant? Hör av dig!

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan arbeta tillsammans för att du ska komma vidare i arbetslivet. Du är alltid välkommen på ett studiebesök.

Vi har också gemensamma aktiviteter

Hos oss kan du som vill få delta i gruppaktiviteter;
Måndag – Empowerment
Tisdag- Avslappning
Onsdag – Friskvård
Torsdag – Enskilda workshops
Fredag – Jobbfokus
Läs mer här om aktiviteterna och ladda ner schemat.
Kompletterande aktiviteter

bakgrund