Misa Malmö Arbetsmarknadstjänster

Behöver du en individuell jobbcoachning för att komma tillbaka till arbetslivet?
På Misa Malmö arbetar vi med arbetsmarknadstjänster och vi ger dig det stöd som du väljer. Du kommer till oss via Arbetsförmedlingen eller kommunens arbetsmarknadsenhet.

Kontaktuppgifter

S:t Johannesgatan 2

211 46 Malmö

Samordnare: Maria Enström
Mobil: 0735-19 18 98
Hitta hit: Karta
Direkt: 046- 460 11 35[email protected]
Två personer sitter vid ett bord, den ena vägleder.

Tillsammans med dig lyfter vi fram dina kunskaper, resurser och starka sidor

Hos oss får du träffa en arbetskonsulent som hjälper dig att fundera kring frågor som rör arbete och studier. Det kan handla om att få information och vägledning kring studie och yrkesval. Kanske behöver du hitta ett nytt arbetsområde, eller kanske behöver du stöd för att ta dig in på arbetsmarknaden?

Det finns inga ”färdiga” lösningar utan stödet utformas utifrån din specifika situation, dina förutsättningar och intressen. Hos oss får du möjligheten att närma dig arbetsmarknaden på det sätt som passar dig bäst.

Vi har ett stort och väl upparbetat nätverk med näringslivet och samarbetar med över 2000 företag i flera branscher.
Kontakta oss för att boka ett studiebesök
Två personer sitter vid ett bord den ena personer ger vägledning.

Rusta och matcha

Om du är beviljad Rusta och matcha av Arbetsförmedlingen kan du välja oss på Misa. På Misa ger vi dig ett individuellt stöd i ditt sökande efter ett nytt jobb eller studier.

Arbetskonsulenter inom Rusta och matcha har lång erfarenhet av att stötta personer till arbete. Hos Misa har du tillgång till ett stort kontaktnät av arbetsgivare.

Vår filosofi är att du styr och vi stöttar samt att alla som vill kan finna en plats i arbetslivet med rätt stöd.

Här kan du skriva ut en pdf Rusta och matcha


Bild rusta och matcha2

Equip an match

Are you seeking a new job or do you want to start studying? We support you to guide you on the right pathway!
If you are granted Equip and Match by the National Employment Service you can choose Misa. At Misa we specialise in giving individual support in your search for a new job or studies.


Read more here Equip and match
Gruppbild alla2 2023

Vår personal

Personalen som har valt att arbeta på Misa är personer som har ett stort intresse av att arbeta med människor i förändringsprocesser och samtliga har lång erfarenhet av olika funktionsvariationer. Det finns flera olika utbildningsbakgrunder men gemensamt är att alla som arbetar har genomgått steg ett och två i en speciell metod som vi använder oss av, Supported Employment (stöd i arbete). Det viktigaste för oss på Misa att tillsammans med dig hitta just din väg framåt för att nå dina uppsatta mål.