WiljaGruppen AB söker ekonomiassistent

WiljaGruppen AB är ett idéburet socialt företag med ett tydligt och huvudsakligt syfte att skapa största möjliga samhällsnytta i linje med vår vision – ett inkluderande samhälle och arbetsliv för alla. WiljaGruppen är en engagerad arbetsgivare som aktivt prioriterar mångfald, arbetsmiljö och friskvård. Vi ser positivt på hur en balanserad könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan berika vår organisation. Vi strävar efter en inkluderande arbetsmiljö där varje individ respekteras och ges möjlighet att nå sin fulla potential.

Inom koncernen finns bolagen Misa, MellanMålet, Left Is Right, Misa Kompetens och Compleo. Totalt är vi cirka 200 anställda. Din arbetsplats kommer att vara på WiljaGruppens huvudkontor i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Löpande arbete med kundreskontra, inklusive administration och uppföljning av inkommande och utgående betalningar samt påminnelsehantering.

Avstämning, bokföring och uppföljningar gentemot enheterna inför fakturering.

Utgående fakturering.

Rapportering och systemadministration av kundreskontra.

Vara ansvarig samt expert avseende kundreskontra och kontaktperson mot våra interna och externa kunder samt banken.

Vara delaktig i redovisnings- och bokslutsarbete.

Kompetenskrav

  • Utbildad inom redovisning med minst 3 års yrkeserfarenhet, helst inom tjänstesektorn.
  • Erfarenhet av kundreskontra och fakturering.
  • Erfarenhet av skatter och moms.

Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta med system som Hogia Lön, Unit 4 och Excel.

För att passa för tjänsten bör du vara noggrann, strukturerad och analytisk. Du behöver även vara självgående, positiv och en lagspelare.

Vi erbjuder dig

Hos Wiljagruppen får du ett stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter, ett nära och tillitsbaserat ledarskap och en stor delaktighet i verksamhetens utveckling. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, gedigen introduktionsutbildning och kompetensutveckling samt tjänstepension.

Visstidsanställning i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Tjänstens sysselsättningsgrad är 75%. Det kan eventuellt finnas möjlighet till heltidstjänst på sikt.Planerat tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska uppvisas innan du erbjuds anställning.

Intervjuer kommer att ske löpande och sista ansökningsdag är 2024-07-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, då vi hanterar ansökningar löpande. För frågor kring tjänsten hör av dig till ekonomichef Salam Al Salman, [email protected]

För mer info, www.wiljagruppen.se

Välkommen med din ansökan!