Misa AB söker enhetschef till Misa IT

WiljaGruppens vision och övertygelse är att med rätt stöd kan alla som vill delta i arbetslivet. Med individanpassat stöd hjälper vi personer till arbete, och genom vår verksamhet kan vi därmed göra skillnad för både individ och samhälle. WiljaGruppen består av Misa AB, Mellanmålet Rehab, Left is Right, Misa Kompetens och Compleo Individstöd.

Misa IT startade 2021 och är för närvarande en liten verksamhet på tillväxt, med fyra medarbetare. Verksamheten vänder sig till personer inom målgruppen autismspektrum-tillstånd och inriktning är området IT, programmering och spelutveckling. Lokalen delas med IT-företaget Left is Right, som är ett systerbolag inom WiljaGruppen och är stationerad i Alvik strand med utsikt över Mälaren.

I dina arbetsuppgifter som enhetschef ansvarar du för det arbete som dagligen bedrivs. Jobbet är både utmanande och stimulerande, och i dina arbetsuppgifter ingår det bl.a. att leda och fördela arbetet, budgetansvar, lönesättning och ansvar för arbetsmiljö och kvalitetsledning. Har du intresse och erfarenheter från affärsutveckling och IT-branschen är det ett stort plus. Du är orädd och duktig på att knyta nya kontakter. Vi vill att du medverkar till att utveckla nya tjänster och befintliga tjänster som vi erbjuder inom programmering, speltesting och spelutveckling. Tjänsten ställer krav på flexibilitet och förmågan att snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. På en liten arbetsplats måste vi alla hjälpas åt och vara beredda att rycka in där det krävs. Det innebär att du utöver ovanstående arbetsuppgifter kommer att jobba aktivt i driften och stötta deltagare i deras verksamhet.

Krav på sökande

Daglig verksamhet är en tillståndspliktig verksamhet med IVO som tillsynsmyndighet. Det innebär att det finns ett antal krav på föreståndaren/chefen.

Du som söker tjänsten skall ha en lämplig utbildning för uppdraget. Exempel på lämpliga utbildningar är Socionom, PA, Arbetsterapeut eller annan 3 årig universitetsexamen inom liknande utbildningsområde.

Det krävs att den som söker har tidigare erfarenhet av att jobba med målgruppen autismspektrumtillstånd. Det är också ett krav att sökande har dokumenterad erfarenhet av ledarskap sedan tidigare. Det kan vara erfarenhet från en chefsroll, samordnarroll eller projektledarroll.

Meriterande

Vi ser gärna att den sökande är intresserad av IT-branschen och i någon mån har erfarenhet yrkesmässigt från branschen. Det är också ett plus om du besitter egenskaper som entreprenörskap och ett driv för att skapa en attraktiv verksamhet som lockar fler deltagare.

För oss är det viktigt att du delar vår grundidé om att alla, med rätt stöd, kan delta i samhället och arbetslivet. Misa strävar efter att vara ledande inom området arbetslivsinriktat stöd. Det innebär att vi satsar på forskning och kunskapsspridning i samhället och det innebär också att du som medarbetare får god tillgång till kompetensutveckling.

Misa är en arbetsgivare som tar ett stort ansvar och vi arbetar aktivt med mångfald, arbetsmiljö och friskvård. Vi ser positivt på kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald och vad det kan tillföra en organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Tjänstens sysselsättningsgrad är 100%. Tillträde 1 juni 2023 eller enligt överenskommelse. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska uppvisas innan du erbjuds anställning.

Frågor om tjänsten kan ställas till affärsområdeschef Viktor Erkander Jöhnk, epost: [email protected] Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Varmt välkommen!