Högsta betyg inom Stöd och matchning har Misa fått!

Misa i Stockholm får högsta betyg i Arbetsförmedlingens rating av leverantörer inom Stöd och matchning. Det som utmärker sig är att Misa arbetar med personer som står längst från arbetsmarknaden och med det blivit en av leverantörerna som får det högsta ratingbetyget.
Ratingbetyget är en service till de personer som ska välja leverantör av arbetsmarknadstjänsten Stöd och matchning. Arbetsförmedlingens ratingmodell visar vilka leverantörer som lyckats bäst med att ge tidigare deltagare stöd till ett arbete eller studier. Idag finns det 95 leverantörer i Stockholm inom Arbetsförmedlingen där fem har högsta ratingbetyg. Bland dessa fem är Misa i Stockholm ett av företagen som uppnått högsta betyg, dvs fyra stjärnor.
Länk till pressmeddelande